Elke vrijdagavond worden er drie lessen verreden; een half-gevorderdenles om 19:00, een gevorderdenles om 20:00 en een beginnersles om 21:00. Je dient altijd een half uur van te voren aanwezig te zijn op de manege. Op deze manier heb je genoeg tijd om je paard te poetsen en op te zadelen. In de stallen lopen altijd leden en stalmeisjes die je iets kan vragen. Na de les wordt je paard overgenomen door een andere ruiter of dien je je paard terug te brengen naar de stal.

FotoGevorderden: Vrijdag 20:00-21:00
Beginners/Half-gevorderden: Vrijdag 21:00-22:00
Springles: Vrijdag 21:00-22:00
Apr├Ęs cheveaux: Vrijdag vanaf 21:00

Beginnerscursus
Voor beginners organiseren we een aantal keren per jaar speciale beginnerscursussen van vijf weken, waarin je de basis van het paardrijden leert. De lessen worden gegeven door een ervaren instructrice die je begeleidt vanaf de eerste stappen. In deze cursus is het de bedoeling dat je zelfstandig leert paardrijden. Na de cursus beheers je de drie gangen van een paard; de stap, draf en galop. Naast het rijden leer je je paard op- en af te zadelen. Het welzijn van het paard staat altijd op de eerste plaats. Tijdens de beginnerscursus krijg je een boekje met informatie.

Mail voor meer informatie over de beginnerscursus naar info@asrhors.nl.

Proefles
Als meer gevorderde ruiter kun je je bij ons aanmelden voor een proefles, deze is geheel vrijblijvend waarna je kunt besluiten of je lid wilt worden.

Mail voor meer informatie over een proefles naar info@asrhors.nl.