a.s.r. H.O.R.S.

Lessen
Elke vrijdagavond worden er drie lessen verreden: een half-gevorderden dressuurles om 20:00 uur, een gevorderden dressuurles om 20:00 uur en een springles om 21:00 uur. Je dient altijd een half uur van te voren aanwezig te zijn op de manege. Op deze manier heb je genoeg tijd om je paard te poetsen en op te zadelen. In de stallen lopen altijd leden en stalmeisjes die je iets kan vragen. Na de les wordt je paard overgenomen door een andere ruiter of dien je je paard terug te brengen naar de stal.

Beginners/Half gevorderd dressuur: Vrijdag 20:00-21:00
Gevorderd: Vrijdag 20:00-21:00
Springles: Vrijdag 21:00-22:00
Après-chevaux: Vrijdag vanaf 21:00

Proefles
Als meer gevorderde ruiter kun je je bij ons aanmelden voor een proefles, deze is geheel vrijblijvend waarna je kunt besluiten of je lid wilt worden.

Mail voor meer informatie over een proefles naar horshoog@gmail.com.

Beginnerscursus
Heb je altijd al willen leren paardrijden? A.s.r. H.O.R.S. organiseert elk jaar meerdere beginnerscursussen. De lessen worden verreden op de Hollandsche Manege te Amsterdam. De cursus bestaat uit vijf lessen van één uur op de vrijdagavond. De lessen worden gegeven door een ervaren instructrice/instructeur die je begeleidt vanaf de eerste stappen. In deze cursus is het de bedoeling dat je zelfstandig leert paardrijden. De cursus biedt studenten de mogelijkheid kennis te maken met o.a. de drie gangen van een paard (stap, draf en galop), maar het is ook de bedoeling dat je aan het einde van de cursus in staat bent zelfstandig een paard op- en af te zadelen. Het welzijn van het paard staat altijd op de eerste plaats. Het is dus een mooie gelegenheid om als beginnende ruiter de beginselen van het paardrijden onder de knie te krijgen! Na het voltooien van de cursus, kun je zelf beslissen of je lid zou willen worden van onze vereniging. De cursus kan alleen door gaan als er minimaal vijf aanmeldingen zijn.

De data van de eerst volgende beginnerscursus zijn als volgt:
– 12 mei 2023
– 19 mei 2023
– 26 mei 2023
– 2 juni 2023
– 9 juni 2023
Als je niet bij één van bovenstaande lessen aanwezig kunt zijn, kun je op 16 juni 2023 een inhaalles rijden.

De kosten van de beginnerscursus zijn € 92,50 voor vijf lessen van één uur. Voor meer informatie en/of om je aan te melden voor de beginnerscursus, kun je een mailtje sturen naar horshoog@gmail.com.

Foto