a.s.r. H.O.R.S.

2022

Op 11 oktober 2022 werd H.O.R.S. 111 jaar. De LuCo (Skye Westwater, Katja van den Born, Robin Borggreve-Dieperink, Tirza Englebert en Leonie Hannink) is maanden bezig geweest om ervoor te zorgen dat dit bijzondere moment niet ongemerkt voorbij zou gaan. De LuCo organiseerde een boottocht met een zeer succesvolle veiling bij de Gieter, een bezoek aan het NK Polo in Vreeland, de geweldige Lustrumreis naar Porto, een enerverende jeu de boules activiteit, het Lustrumgala met diner en feest in het Volkshotel. De almanakcommissie (Renske Draaisma) heeft in samenwerking met de LuCo een prachtige almanak gemaakt waarin alle H.O.R.S. momenten weer zijn vastgelegd. Het was een onvergetelijk XXIIe Lustrum!

2016

Op 11 oktober 2016 werd H.O.R.S. 105 jaar. Het XXIe lustrum was een feit! De LuCo (Joyce Bergsma, Nienke Varkevisser, Maurits Möller en Ariane Bonga) organiseerde in aanloop naar het lustrum diverse activiteiten. Een kleine greep uit de activiteiten: het kleiduifschieten om de aanloop naar het lustrum met een KNAL te beginnen, een lustrumveiling, een reünistenborrel in de vorm van een wijnproeverij o.l.v. niemand minder dan Johan Wijnen, een lustrumreis naar Dubrovnic en uiteindelijk het lustrumgala dat samen met reünisten én leden van de Veluwe Hunt op grote hoogte werd gevierd.. De details zijn te vinden in de lustrumalmanak. Kortom, het was een schittermagisch XXIe Lustrum!

.

2011

Op 11 oktober 2011 werd H.O.R.S. 100 jaar. De LuCo is maanden bezig geweest om ervoor te zorgen dat dit bijzondere moment niet ongemerkt voorbij zou gaan. Fleur van Assendelft de Coningh, Kirsty van Nierop, Celine Montauban van Swijndregt, Tessa VerLoren van Themaat en Esther Greve organiseerden de geweldige Lustrumreis naar Gent, de Reünistendag op de Hollandsche Manege, het Lustrumgala met diner in het Hotel Américain en feest in ´t Blauwe Theehuis in het Vondelpark. Ze organiseerden tevens samen met Slipjachtvereniging Veluwe Hunt de Lustrum Studenten Slipjacht in Baarle Nassau. Het was een onvergetelijk XXe Lustrum!

Constitutiekaart Luco  Foto